Машрум |
Елітний білий китайський зв’язаний чай.
Використовують виключно молоді листочки. Чай прекрасно тонізує та освіжає,
утворює ароматний настій злотисто-оливкового кольору.
|
|
Квітка персика |
Елітний білий китайський зв’язаний чай. Відбірні щойно розквітнувши бруньки разом з квітками персика та лічі
зв’язані в кулю, що при заварюванні утворює золотисто-медовий напій.
Чай чудово тонізує та дарує неповторний напій з тонкими фруктовими нотками.
|
|
Інь-янь |
Оригінальний білий китайський чай відноситься до категорії зв'язаних чаїв і є об’єднанням двох "квіток" –
яскраво-жовтої хризантеми та червоної сливи. Його збирають у провінції Hunan.
|
|
Червона квітка весни |
Оригінальний зелений (не зважаючи на назву) китайський чай. Витвір мистецтва чайних майстрів.
Квітка обв’язана тіпсами. При заварюванні утворюється золотистий напій з легким дуже свіжим смаком.
|
|
Юань Му |
Зелений чай найбільш популярний напій в Китаї. Елітний зв’язаний зелений чай з квіткою гвоздики.
Виключно цілі листочки з виключно молодих верхніх пагінців/бруньок. Ніяких ароматизаторів. Дуже делікатний смак.
Дуже видовищний процес – розквітає квітка. Юань Му – вічна мати, символ материнської любові, турботи,
сімейного щастя. Захищає жінок і дітей.
|
|
Червона вежа |
Червоний чай. Найбільш ніжні напівферментовані бруньки зв’язані в формі пагоди. Під час заварювання
утворює ароматний дуже насичений міцний напій інтенсивного золотисто-коричневого кольору.
Яскраві фруктові нотки. Довгий солодкуватий післясмак.
|
|
Червона полуниця |
Юнаньский напівферментований (червоний) чай, зв’язаний у формі китайського ліхтарика.
Дуже ароматний насичений чай з яскравим шовковистим смаком.
|
|
Червоне сонце |
Червоний китайський чай.. Сильний, майже медовий аромат, утворює міцний настій
насиченого червоно-коричневого кольору з багатим смаком з довгим післясмаком.
|
|
Шан бей |
Елітний чорний зв’язаний чай с золотистими тіпсами та квіткою жасмину всередині.
Чай с насиченим пряним ароматом чудово віддтіняє ноти жасмину.
Під час заварювання квітки жасміну розкриваються, передаючи чаю свій ніжний аромат и смак.
|
|