Кав’ярня «БУНА»Дещо про кавуДещо про чайЯк нас знайти 

Скуштуйте еспресо, приготоване з сорту «Домініканська Республіка Барахона»
за ціною 13.00 грн.

Рідкісна кава

Балі (Індонезія) - Вирощується на вулканічному ґрунті, міцна насичена кава, смак якої не пом’якшується навіть молоком. Загалом Індонезія вирощує робусту. А на цьому острові – арабіку. Радимо скуштувати. Смішна ціна.

Сулотко Сулавесі (Індонезія) - Мита кава. Експорт почався тільки в цьому тисячолітті, хоча плантація була закладене ще напередодні другої світової війни. Гармонійна, хороша кислинка, густа та міцна з екзотично-фруктовим смаком.

Домініканська Республіка Барахона- Мита біологічна кава, що вирощується в околицях міста Барахона солодкувата з легкою кислинкою. Традиційно висока якість.

Мокко (Ємен) - Мокко вирощують поблизу столиці Сани (в районі Маттарі) на невеличкій плантації. Неперевершена і рідкісна аравійська кава. Насичена, багата винна кислинка. Реально кави дуже мало. Sic!

Скай Бері (Австралія) – ледь помітна гірчинка та довершений смак. Джутовий мішок в якому транспортується кава можна побачити в кавярні.

Галапогос - Збалансована кава з горіхово-шоколадним ароматом та невеличкою кислинкою. На Галапогосах унікальна земля, утворена частково птахами, дуже чиста вода, жорстке дотримання екологічних вимог.

Непал – єдина плантація в Непалі. Мита міцна кава з гірчинкою та мигдально-горіховим ароматом.

Пуерто Ріко - Довгий післясмак кави з Пуерто-Ріко, інтенсивний аромат. Арабіка найвищої якості.

Кона (Гаваї) - Традиційно збирають вручну, миють та сушать на сонці. Насичений смак та тонкий фруктовий аромат, легка нотка кориці.

Блю Маунтін (Ямайка) - В горах Блу Маунтін вирощують саму дорогу (майже) каву у світі. Практично ідеальні зерна прибувають в дерев’яних кокосових діжках (вся інша кава транспортується в мішках). Міцна, з гірчинкою. Єдина кава, що поставляється в діжках. В Україну потрапляє орієнтовно одна діжка на рік. Вона у нас є. Фото не виставляємо – можна оглянути безпосередньо. З кокосової пальми. Як і належить. Не продається.

Копі Лювак (Індонезія) - Найекзотичніша і найрідкісніша кава. Довершений смак їй надають, мабуть, природна ферментація кавових ягід.


Копі – це кава. А то є лювак.
Це він їсть. Це його послід.

А це ми п’ємо.